WK actie: Win nu een gratis sportmassage !!

(Sport)massage

Win nu een gratis sportmassage!

Raad jij de eindstand van het WK 2014 dan verloten wij onder de winnaars een sportmassage van 15 minuten ter waarde van 12,50!
(Sport)massage in UtrechtHeb je last van tentamenstress, van een vastzittende nek of schouders? Of heb je last van hardnekkige sportblessures? Spierspanningshoofdpijn? Of wil je gewoon even heerlijk ontspannen?Kom naar Gezondheidscentrum Galgenwaard (Stadion Galgenwaard) voor een professionele (sport) massage, gegeven door ervaren fysiotherapeuten!
Een professionele (sport) massage door ervaren fysiotherapeuten kan pijnklachten verlichten en kan de genezing van blessures bevorderen. Daarnaast kan massage en sportmassage vervelende klachten zoals hoofdpijn verlichten. En dat terwijl je heerlijk ontspant!Fysiotherapie de Klerk is gespecialiseerd in het geven van professionele (sport) massages.Een sessie duurt ongeveer 15 minuten voor slechts 12,50 euro!Bel voor een afspraak, of loop gewoon even binnen.Fysiotherapie de Klerk

Gezondheidscentrum Galgenwaard in Utrecht
Telefoonnummer: 030-8809020 of 06-53597183

Cindy en Monique de Klerk

Cindy en Monique de Klerk zijn oprichters van Fysiotherapie de Klerk in Utrecht. Beiden zijn zowel fysiotherapeut als oefentherapeut Cesar. Beiden zijn ook zeer sportief en hebben veel affiniteit en ervaring met het begeleiden van (top)sporters.

Via het blog Fysiotherapieblog.nl houden zij je op de hoogte van alles op gebied van fysiotherapie, oefentherapie Cesar, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Facebook YouTube Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter