Wat is een Bodycheck?

Wat is een Bodycheck?
Een Bodycheck is een preventieve gezondheidstest. Bodycheck is een test waarmee de gezondheid wordt gemeten en waardoor je een beter beeld krijgt over de fysieke en mentale capaciteit van het lichaam. Je hoort van ons welke stappen je eventueel kunt nemen voor het verbeteren van je leefstijl of je krijgt advies om deze te herstellen. Je kunt je gezondheid verbeteren door een gezonde leefstijl na te leven.

Bodycheck geeft inzicht in de conditie van je hart, eventuele hartritmestoornissen, bloeddruk, opname zuurstof in je bloed, de toestand van de bloedvaten, Body Mass Index (BMI) dat bepaalt of je een gezond gewicht hebt dat bij je leeftijd en lengte past, calorieënverbruik, longtest, gehoortest, oogtest, beweegadvies en hersteladvies.

Als de Bodycheck in een vroeg stadium hart- en andere gezondheidsrisico’s aantoont, krijgt je van Bodycheck een lifestyle en een voedingsadvies.

Bodycheck is mogelijk voor de particulier en voor het bedrijfsleven.
Misschien zijn er op dit moment redenen om u zorgen te maken over uw gezondheid?
Met behulp van de uitslagen kunnen wij beoordelen of je een gezondheidsrisico hebt. Bodycheck kan je direct doorsturen naar verschillende paramedische instellingen wanneer dat nodig is. Jouw probleem wordt op deze manier sneller aangepakt.

De Bodycheck is juist voor jou als ondernemer!
Het tijdig signaleren van lichamelijk of geestelijke gezondheidsproblemen kan voor een onderneming en werknemers erg belangrijk zijn. Bodycheck doet een kort uitgebreid onderzoek dat je snel inzicht geeft in de gezondheid van uw werknemers. Een organisatie kan zich aan de hand van de resultaten hier op aanpassen.

Kortom: Niet langer in onzekerheid, doe een Bodycheck!

Cindy en Monique de Klerk

Cindy en Monique de Klerk zijn oprichters van Fysiotherapie de Klerk in Utrecht. Beiden zijn zowel fysiotherapeut als oefentherapeut Cesar. Beiden zijn ook zeer sportief en hebben veel affiniteit en ervaring met het begeleiden van (top)sporters.

Via het blog Fysiotherapieblog.nl houden zij je op de hoogte van alles op gebied van fysiotherapie, oefentherapie Cesar, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Facebook YouTube Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter