Opbrengst sportmassages naar Alpe d’huzes

In Maart en April gaat de opbrengst van alle sportmassages naar Alpe-d’Huzes


Wat is alpe d’Huzes?

Alpe d’huzes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning, op kanker. Onder het motto ‘opgeven is geen optie’ wordt op 1 dag de legendarische Alpe d’huzes tot maximaal 6 keer beklommen. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal ex-kankerpatienten. Vanaf de eerste keer in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor het realiseren van onze doelstelling.
Alpe d’huzes bevordert en ondersteunt (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker en allerlei mogelijke vormen, zodat mensen Goed, Gelukkig en Gezond kunnen leven met kanker en alles wat daarmee in verband houdt en daartoe bevordelijk kan zijn.
Het geld dat door de deelnemers van Alpe d’huzes is ingezameld wordt besteed aan projecten die uiteindelijk de grootst mogelijke voordelen opleveren voor patienten die kanker hebben, of het in de toekomst krijgen. Al het geld gaat daarom naar het eigen onderzoeksfonds vanAlpe d’huzes. Voor de actuele stand van zaken van de onderzoekprogramma’s verwijzen we je graag naar het onderwerp http://www.opgevenisgeenoptie.nl/geldbestedingLogo_Alpe-dHuZes.jpg

Fysiotherapie en Alpe d’Huzes

De vriend van fysiotherapeut Monique de Klerk, Tom van Zundert doet dit jaar met twee vrienden ook mee aan Alpe d’huzes onder de naam: Driewielers!

Uiteraard willen wij als fysiotherapie praktijk daar een handje bij helpen.

Sportmassage opbrengst naar Alpe d’Huzes:
In de maanden maart en april zal de opbrengst van alle sportmassages die wij geven naar Alpe d’huzes gaan.

Schroom niet en boek daarom snel een sportmasage of ga naar de actiepagina:

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/acties/tomvanzundert/tom-van-zundert/actie.aspx
Sportieve groeten,
Fysiotherapie de Klerk

Cindy en Monique de Klerk

Cindy en Monique de Klerk zijn oprichters van Fysiotherapie de Klerk in Utrecht. Beiden zijn zowel fysiotherapeut als oefentherapeut Cesar. Beiden zijn ook zeer sportief en hebben veel affiniteit en ervaring met het begeleiden van (top)sporters.

Via het blog Fysiotherapieblog.nl houden zij je op de hoogte van alles op gebied van fysiotherapie, oefentherapie Cesar, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Facebook YouTube Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter