Fysiotherapie vergoeding 2018

Vergoeding fysiotherapie 2018!

Zorgverzekering met onbeperkt fysiotherapie schaars en duur kopt de site van ZorgWijzer.nl

Het afsluiten van een zorgverzekering met een onbeperkt aantal fysiotherapie vergoedingen wordt anno 2018 steeds moeilijker. Dat komt omdat er nog maar weinig verzekeraars zijn die een dergelijk hoge dekking aanbieden. En als dit dan wel gebeurt, dan is dat vaak tegen een zeer hoge verzekeringspremie of pas als de verzekerde een uitgebreide medische selectieprocedure heeft doorlopen, die in de praktijk meestal resulteert in een afwijzing voor de zorgpolis.

Een uitgebreide aanvullende verzekering met fysiotherapie is van groot belang voor mensen met een aandoening (of veel pijn) in de spieren en gewrichten. Denk hierbij aan reuma, artrose en jicht.

Maar bij welke verzekeraar kan men nog wel terecht voor onbeperkt fysiotherapie in 2018?

Kijk voor meer informatie op www.zorgwijzer.nl

Voor de overige mogelijk toekomstige patiënten zijn er natuurlijk ook tal van andere opties mogelijk! Waardoor een dure verzekering niet nodig is.

Denk aan:

  • online fysiotherapie: voor meer info zie www.fysiotherapie-deklerk.nl
  • tegenwoordig zijn er tal van sites en apps met info over sportblessures en ander klachten. Zoals sportzorg.nl of versterk je enkel app.

Komt u er echt niet uit en heeft u begeleiding nodig bij uw herstel. Bel of app gerust voor informatie. Wij begeleiden u graag met een kort en efficiënt traject!

Fijne feestdagen en een gezond 2018 gewenst!

 

Cindy en Monique de Klerk

Cindy en Monique de Klerk zijn oprichters van Fysiotherapie de Klerk in Utrecht. Beiden zijn zowel fysiotherapeut als oefentherapeut Cesar. Beiden zijn ook zeer sportief en hebben veel affiniteit en ervaring met het begeleiden van (top)sporters.

Via het blog Fysiotherapieblog.nl houden zij je op de hoogte van alles op gebied van fysiotherapie, oefentherapie Cesar, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Facebook YouTube Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter