Bewust Fit Leven

Bewust Fit Leven 

Vanaf oktober gaat Fysiotherapie de Klerk in samenwerking met Bart Wirken een nieuw programma starten met als doel afvallen. Het programma heet Bewust Fit leven.

Omdat veel mensen allerlei pogingen hebben geprobeerd om af te vallen heeft Bart een nieuwe methode ontwikkeld om blijvend af te vallen. Bart past een methode toe die hij in de verslavingszorg als coach/ therapeut bij zijn cliënten gebruikten. Het is belangrijk dat er inzicht komt in uw dagelijkse behoeften betreft eten en bewegen en dit in balans zien te brengen en weten te houden.

Bart verzorgt de theorie bijeenkomsten en Fysiotherapie de Klerk de praktijklessen.
In het programma worden er 4 bijeenkomsten gehouden met Bart om meer inzicht te krijgen in u leefstijl en 4 trainingen met Fysiotherapie de klerk.

Het doel van de verschillende trainingen is om een beeld te krijgen van de verschillenden typen sporten die u zelf zou kunnen oppakken om een gezonde leefstijl te kunnen handhaven. Op deze wijze kunt u ervaren wat u leuk en minder leuk vindt om te doen.

Verschillenden trainingen;
Training 1: Stabiliteit
Training 2: Kracht
Training 3: Hardlopen
Training 4: Bootcamp

De trainingen zijn in een kleine groep van ongeveer 5 personen en worden gehouden in BasicFit en in de omgeving ervan.  U krijgt training van een fysiotherapeut, op deze wijze kan er rekening worden gehouden met eventuele blessures die mogelijk aanwezig zijn.

Wanneer u verder onder begeleiding wilt blijven sporten kunt u met een van de personal trainers van BasicFit verder trainen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cindy of Monique de Klerk via ons mailadres: info@fysiotherapiedeklerk.nl

Wij hopen u snel te ontmoeten!

Cindy en Monique de Klerk

Cindy en Monique de Klerk zijn oprichters van Fysiotherapie de Klerk in Utrecht. Beiden zijn zowel fysiotherapeut als oefentherapeut Cesar. Beiden zijn ook zeer sportief en hebben veel affiniteit en ervaring met het begeleiden van (top)sporters.

Via het blog Fysiotherapieblog.nl houden zij je op de hoogte van alles op gebied van fysiotherapie, oefentherapie Cesar, manuele therapie en sportfysiotherapie.

Facebook YouTube Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Trackbacks/Pingbacks

  1. 'Sporten is niets voor mij!' - Afvallen met Bart - 12 september 2017

    […] sta je ook open voor nieuwe dingen en kun je jezelf nog eens verrassen. Zo heb ik nu samen met fysiotherapie de Klerk een mooi programma gemaakt, Bewust Fit Leven,  speciaal voor mensen eigenlijk niet veel om sporten […]

Laat een reactie achter